Mal ve hizmet üreten firmaların ülke ekonomilerine olan katkısı çok büyüktür. Bu firmaların uzun yıllar ayakta kalabilmesi için belli bir vizyonları ve kalite anlayışları olması gerekir. Köklü firma olmak, kaliteli ürün ve müşteri ilişkilerinde düzgün iletişimi kurmakla doğru orantılıdır. Cami halısı firmaları ise belki de montajı müteakip en fazla kişi tarafından deneyimlenen ve hakkında fikir sahibi olunan ürünlerin başında gelmektedir. 1952’den beri kalitesinden taviz vermeyen Yüner Halı, yüksek iş ahlakı ve son model teknoloji standartları ile cami halıları sektörünün lideri konumundadır.

Bir Çınar Misali Yıllar Boyu Halıcılık

Yüner Cami halıları, 70 yıllık ulu bir çınar gibi sağlam ve çevresinden saygı gören bir firma olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Yüner Halı’nın ülke ekonomisine katkısı istihdam ve diğer sektörlere destek açısından üst safhadadır. Bunun yanında ülkemize kazandırdığı yeni teknolojiler ve dünya standartlarında cami halı üretimleri ile farkını ortaya koymuştur. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışındaki camiler için de cami halısı üretimi yapmakta olan Yüner Halı, ülkemizin yüzünü ağartmaktadır.

Yüner Halı’nın yıllar boyunca ayakta kalabilen nadir cami halısı firmalarından biri olmasının pek çok nedeni bulunmaktadır. İlk günkü aşk ve şevkle çalışan firmamız köklerinden gelen iş prensiplerini çok önemsemektedir. Bununla birlikte geleneksel yöntemler ile teknolojik gelişmeleri harmanlamayı bilmiş ve prosesi buna göre yenilemiştir. Sürekli iyileşme felsefesiyle gelenek ile gelecek unsurlarını aynı potada eritebilme başarısını göstermiştir. Bu da cami halısı sektöründe mümtaz yerimizi sağlamlaştırmıştır.

Yüner Halının Göz Kamaştıran Farkları

Yüner Cami halıları en başta çevre ve insan sağlığı konusunda oldukça hassastır. Bu nedenle de gerekli tüm tedbirlerini almış ve konuya ilişkin ciddi sertifikaları edinmiştir. Yün Cami Halılarının İlginç Üretim Aşamaları başlıklı yazımızı inceleyerek Yüner Cami Halılarının neden bu kadar kaliteli olduğu anlaşılabilecektir. Bu yazı ile göz kamaştıran bir cami halısı firması olmanın gerekleri en ince detayına kadar aktarılmıştır.

Kalitesi dünyaca tescilli %100 ithal, saf Yeni Zelanda Yünü ile dokunan yün cami halısı çeşitlerimiz, bozulmadan çok uzun yıllar kullanılabilmektedir. Özel üretim teknikleri ve yüksek kalite standartlarımız ile yün cami halısı çeşitlerimizin renkleri kullandıkça daha da parlaklaşır. Güve gibi haşerata karşı özel bir korumaya tabi tutulan cami halısı modellerimiz ile daha hijyenik cami ortamları sağlanması kolaylaşacaktır.

Bir de en önemli iddiamız olan, gelenek ile geleceği buluşturma ve aynı potada eritme konusuna değinelim. Üretim tesislerimizde son model endüstriyel halı makineleri ile el dokuması kıvam ve kalitesinde halılar üretilmektedir. En kaliteli hammadde ve yüksek teknolojiyi birleştirmek yanında geleneksel yöntemlerimizi de kullanarak bu sonuca erişiyoruz. Bunların yanında teknolojinin nimetlerinden faydalanarak tüm cami halısı modellerimizin anti statik olmasını temin ediyoruz. Bu sayede cami cemaatinin manyetik frekanslar nedeniyle elektrik yüklenmesinin önüne geçilmesini sağlıyoruz.

Bir diğer önemli husus ise bütün cami halılarımızda bulunan kolay tutuşmaya imkân vermeyen yanmaz yapısıdır. Tüm dünyada kabul edilmiş ulusal alev almazlık standartlarına uygun olarak üretilen cami halıları, yangın anında diğer pek çok tekstil malzemesine göre çok daha emniyetlidir. Güven ve emniyetin olduğu camilerde, çok daha huzurlu ibadet imkanının sağlanacağı da yadsınamayacak bir gerçekliktir.

Halı kent olarak bilinen Manisa Demirci ilçesinin yüz akı ve en köklü firmalarından biri, olan Yüner Halı, 70 yılın onurunu taşımaktadır. Cami halısı denilince tüm ülkemizde Yüner Halı isminin akıllara gelmesi dedelerimizden bize kalan en değerli mirastır. Bizler, Yüner Halı ailesinin genç kuşakları olarak bu bilinç ve ahde vefa duygusuyla gayretlerimizi sürdürüyoruz. Ailemizin cami halıları sektöründe kazandıkları referansları ve bu şanlı geçmişi sürdürmeyi bir borç olarak görüyoruz. Bu kapsamda cami halısında lider olan Yüner Halı, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de konumunu devam ettirecektir.

Cami halısı arıyorsanız, Yüner Halı garantisi ve fırsatlarını kaçırmayın. Web sitemiz vasıtasıyla ya da iletişim kanallarını kullanarak bizlere ulaşabilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz. Yüner cami halıları ile kaliteyi uygun fiyatlara alır ve uzun yıllar göz zevkinize uygun bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Bu sayfayı paylaş: