Muğla, Anadolu’nun ve dolayısıyla medeniyetler tarihinin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Sıcakkanlı ve konuksever candan halkı kadar, tarihi ve turistik mekanlarıyla ünlenmiş şirin bir Ege ilidir. İlde bulunan camiler, çok eski yapıtlar olmasına karşın halen ayakta kalabilmeyi başarmış muhteşem mimari eserlerimiz arasındadır. Eski zamanlardan kalma el emeği göz nuru cami halısı modelleri ile de görülmeye değer bu camilerin en eskisi Ulu Camii’dir. Menteşe Beyliği zamanında 1334 yılında yapılan bu cami 1938 yılında restore edilmiş ve eski özelliğine kavuşturulmuştur. 1493 tarihli Kurşunlu Camii ile 1848 yılında yapılan Şahidi Camii, Muğla’nın eski ve göz alıcı camilerinden bazılarıdır.

Yüner Halı olarak Ege bölgemizin bu şirin ilinde camilerimize uygun en güzel cami halıları sunma azmindeyiz. Muğla’da pek çok camide çok uzun yıllardan beri firmamız tarafından üretilmiş cami halıları kullanılmaktadır. Cami halısı Muğla ilimizde yapılmakta olan pek çok yeni cami için de birincil ihtiyaçlardandır. Bu nedenle de Yüner Cami Halısı kalitesi ile tanışmak, yeni dönemde de Muğlalılar için kaçınılmaz bir tercih olacaktır. Dokuma sıklığı, doğal yünleri, renk ve desenleri ile kalitesini ortaya koyan Yüner, cami halısı seçiminizde ilk tercihiniz olacaktır. Halılarımızın özellik ve güzelliklerine ilişkin sitemizde yayınladığımız Yüner: Cami Halısında Lider başlıklı yazımız, sizlere daha doyurucu bilgiler verecektir.

Muğla cami halısı alanındaki öncülüğünü ve liderliğini devam ettiren Yüner Halı, her geçen gün yeni yatırımlara imza atmaktadır. Bu sayede halkımızdan gelen tüm cami halısı isteklerini kısa zamanda üretecek imkân ve kabiliyete erişmiştir. Dededen toruna bir aile mesleği olan halıcılık, bizim en iyi bildiğimiz ancak ilk günkü heyecanla çalıştığımız bir iştir. Dedelerimizin ürettiği cami halısı modellerine, yeni ve daha estetik cami halıları da eklenmiş ve üretimler durmaksızın devam etmektedir. Sizler de Muğla cami halıları ihtiyacınızda lütfen bizi arayınız. Dilerseniz standart ölçülerde dilerseniz özel ölçü talepleriniz doğrultusunda farklı boyutlarda cami halısı üretilebilecektir. Bu nedenle cami halısı siparişi öncesinde bizi aramanız ya da web sitemizdeki adreslere ulaşmanız çok faydalı olacaktır. En kısa zamanda size dönülecek sizlerin yüzünüzü ağartacak cami halısı çeşitlerimizle tanışmanız sağlanacaktır.

Bu sayfayı paylaş: