YÜN CAMİ HALISI ÜRETİMİNDE KULLANILAN YÜNLERİN HAYATIMIZA KATTIKLARI

Öncü Yün cami halısı çeşitlerinin ne denli kaliteli olduğunu bundan önceki pek çok yazımızda anlatmıştık. Bu yazımızda ise Yüner Halı markasıyla üretilen yün cami halıları için kullandığımız yünlerin ilk kullanım zamanlarını inceleyecek ve günümüze geleceğiz. Şöyle bir çevremize baktığımızda doğanın bize sayısız mucizeler sunduğunu görürüz. İlk insandan itibaren öncelikle soğuktan korunmak için koyunlardan elde edilmeye başlanan yün, bu mucizelerin başında gelmektedir. Yünler, ekseriyetle koyunlardan elde edilse de zamanla diğer bazı hayvanlar vasıtasıyla da (tavşan, keçi, deve, tay vs.) üretilir olmuştur.

İnsanoğlu, ilk başlarda en önemli gereksinimlerinden biri olan soğuktan korunmayı yünlerle sağlamıştır. Sosyalleşmeyi takiben ortaya çıkan örtünme ihtiyacı da yine yünler sayesinde olmuş ve dokumacılık ortaya çıkmıştır. Yünün tarihsel süreçte gelişmesi ve insanların taleplerine göre evrilmesi de işte bundan sonra olmuştur. Bu doğal mucize ürün, insanların olmazsa olmazı ve her alanda kurtarıcısı haline gelmiştir. Cami halısı üretimi de aslında yünlerin bizlere sağladığı güzelliklerden biri haline bundan sonra gelmiştir. Günümüzde dahi ibadethanelerimizde hem sağlık hem de konfor için yün cami halısı kullanılmaya devam edilmektedir.

Yün Cami Halısı İçin Kullanılan Yünler Nereden Gelir?

Yüner Halı, 70 yıllık mazisiyle ülkemizde kurulan en eski cami halısı firmalarından biridir. İnnovatif çözümleri ve muhteşem desenleri ile dünyanın 30 ülkesine ihracat yapabilme kapasite ve niteliğine sahip olmuştur. Yüner Halı, yaptığı araştırmalar ve AR-GE çalışmaları sonrasında uzunca bir süredir Yeni Zelanda yünü kullanmaya başlamıştır. Acaba Yeni Zelanda yünlerinin tüm dünya çapında en kaliteli yün olarak bilinmesinin nedenlerinelerdir? Dünya halı uzmanları tarafından da tavsiye edilen yün olmasının nedeni nedir? İşte bu ve benzeri soruların cevaplarını yazımızda bulacaksınız.

Yeni Zelanda yünleri, kendi doğasındaki mucize unsurların katkısı ile birlikte yün üretiminde dünyanın ilk sıralarına tırmanmıştır. Ülkemize olduğu gibi pek çok yabancı ülkeye de ihracat yapar pozisyona geçmişlerdir.  Yün sanayisinin gelişmesi ile birlikte bu ürünün ihracat rakamları her geçen gün artmaktadır. Bu ülkede dünyanın en kaliteli yününe sahip koyunların yetiştirilmesi başta olmak üzere tüm üretim aşamalarında kalite ve doğallıktan taviz verilmemektedir. Bu sayede Yeni Zelanda yünü bir marka haline gelmiş ve günümüzde ününü arttırarak sürdürmektedir.

Bunun belli başlı pek çok sebebi vardır. Bunların başında Dünya üzerinde bulunan en kaliteli ve en uzun elyaflı yün olması gelmektedir. Bu özellikleri sonrasında, bu yünlerle üretilen cami halıları çok uzun ömürlü ve çok konforlu olabilmektedir. Yeni Zelanda yünleri ayrıca ısı ve ses yalıtımını mükemmel derecede sağlamakta hem alev almaz hem de suya dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır. Doğal özellikleri sayesinde diz izine mahal vermeyen Yeni Zelanda yünleri ile imal edilen yün cami halıları, uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntüsünü ve niteliğini muhafaza edecektir.

Yüner Halı ile En Kaliteli Yün Cami Halıları Ayağınıza Kadar Gelsin

Türkiye’nin hemen her iline cami halısı üretebilme ve montaj yapabilme kabiliyetine sahip olan Yüner Halı, siparişlerinizi beklemektedir. En güzel cami halısı modelleri için dilerseniz Manisa Demirci’de bulunan fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz. Halı modellerimizi bilgisayar ekranından görerek ön bilgiye sahip olmak isterseniz https://www.yunercamihalisi.com.tr/urun-kategorisi/yun-cami-halilari/ linkini tıklayabilirsiniz. Bu linkte bulunan yüzlerce model arasından ya da hayalinizdeki modeli tasarlayarak bize bildirebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz yün cami halısı olmakla birlikte, diğer cami halısı seçeneklerimiz de sitemizde sergilenmektedir. Ucuz cami halısı talepleriniz olması halinde akrilik cami halısı çeşitlerimiz hakkında da bilgileri yetkili personelimizden alabilirsiniz. Sitemizde bulunan bilgilendirici blog yazılarımızdan biri olan Kaliteli ve Konforlu Bir Cami Halısı İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler başlıklı yazımızı okumanızı da tavsiye ederiz. Bu sayede cami halısı tercihinizi yaparken daha doğru bilgilerle bir karar vermiş olursunuz.

Yüner’deki Uygun Cami Halısı Fiyatları ile Siz de Tanışın

Sitemizde bulunan onlarca farklı modelde ve kalitede olan cami halıları ile ilgili fiyatlar da değişiklik göstermektedir. Firmamız tarafından sizlere Yüner Halı kalite ve güvencesi ile sunulan cami halısı fiyatları ile de içinize sinecektir. İstediğiniz renkte, desende, boyutta ve istediğiniz evsafta üretilebilecek olan yün cami halıları ile ilgili net fiyat bilgilerini yetkililerimizden öğrenebilirsiniz. İletişim numaralarımıza erişmek için https://www.yunercamihalisi.com.tr/iletisim/ linkine tıklayabilirsiniz. Mescid halısı talepleriniz olması halinde de konuyla ilgili bilgilere bizi arayarak ulaşabilirsiniz.

Modellerimiz, yün kalitemiz ve ürettiğimiz cami halıları ile ilgili güvenimiz tamdır. Tecrübemiz ve kalitemize olan inancımızla, siz değerli müşterilerimizin cami halısı tercihlerinde Yüner Halı markasını denemelerini tavsiye ediyoruz. Pişman olmayacağınız bir cami halısı seçimi olacağını düşünüyor ve sizlere sitemizi takip etmenizi öneriyoruz.

Bu sayfayı paylaş: