AKSARAY CAMİ HALISI

Ünlü Hükümdar Kılıç Arslan’ın taht merkezi olarak bilinen Aksaray, adını da onun için yapılan saraydan almaktadır. O devirlerde yapılmış olan devasa büyüklükteki bu yapı, çok uzaktan bembeyaz göründüğü için Aksaray denmiştir. Zamanla bu beldenin adı da Aksaray olarak anılmaya başlanmıştır. Aksaray’da birbirinden güzel gezilecek ve görülecek yerler vardır. Bunlar arasında muhteşem doğal güzelliği ile bilinen Ihlara Vadisi başta gelir. Eğri Minare, Acemhöyük, Aksaray Müzesi, Sümbüllü Kilise ve Nora Antik Kenti de çok ilgi gören yerler arasındadır. Dört kemerli ve kagir kubbeli bir cami olan Karamanoğlu İbrahimbey Camii (Ulu Camii) ile kireçle yapılmış ziyaretçisi çok bol olan Debbağlar Cami en çok bilinen camilerindendir. Bu camiler içerisinde en güzel Aksaray cami halısı örnekleri her daim görülebilecektir. Cami halısı Aksaray ili veya ilçelerinde görülmek istenirse Şeyh Hamid Veli Camii veya El-Hac Seyyid Hasanefendi Camii de ziyaret edilmelidir.

Aksaray Cami Halısı Özellikleri

Yüner Halı olarak tüm illerimize olduğu gibi bu güzide ilimiz için de Aksaray Cami Halısı üretmeye devam ediyoruz. Aksaray’da bulunan camiler için ya da mescid halısı ihtiyacı olan mescitler için ürettiğimiz halılar, Türkiye’de ilk kez duyacağınız bazı özelliklere haizdir. Aksaray cami halıları, Yüner Halı kalitesiyle tozum yok sertifikasına sahip ilk cami halısı olma özelliğine sahiptir. Anti bakteriyel özellikte olan bu halılar ayrıca güve yemez özelliklere de sahiptir. Alerjisi olan kişilerin de göz ardı edilmediği Aksaray cami halıları, anti alerjik yapısı sayesinde yıllarca sağlıklı bir şekilde kullanılabilecektir. Yüner cami halılarının ayırt edici özelliklerinden diğerleri ise kolay temizlenebilir olması ve kolay alev almamasıdır. Kısacası, Yüner Halı tarafından üretilen halılar hem sağlıklı, hem konforlu, hem de uzun ömürlüdür.

Aksaray Cami Halısı Modelleri

Bir Selçuklu geleneğine sahip olan Aksaray ilimize yönelik yaptığımız çalışmalar neticesinde, çok çeşitli Aksaray cami halısı motiflerimiz oluşmuştur. Hem Selçuklu hem de Osmanlı dönemini hatırlatacak desenlerimiz için sitemizde bulunan https://www.yunercamihalisi.com.tr/urun-kategorisi/yun-cami-halilari/ linki tıklayabilirsiniz. Bu sayede hem modelleri ve desenleri görebilecek hem de hiçbir zahmete katlanmadan evinizin rahatlığında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz. Aklınıza takılan sorulara cevap bulabilmek için dilediğiniz an yetkili personelimiz ile temasa geçebilirsiniz. Tüm cami halıları, üstün Yüner Halı teknolojisi ve en kaliteli yünlerle imal edilmektedir. Kalitesi tescilli firmamız ve ürünlerimizle ilgili referanslarımızı ve sertifikalarımızı da web sitemizden incelemeniz mümkündür.

Aksaray Cami Halısı Fiyatları

Aksaray ilimizde bulunan ilçelerimizden olan Ortaköy Cami Halısı, Eskil Cami Halısı, Gülağaç Cami Halısı talepleriniz için hemen bizi arayın. Bu ilçelerimizin ve diğer cami halıları Aksaray ili içindeki ihtiyaçlar için sizlere kısa sürede dönüş yapabileceğimizi bildiriyoruz. Cami halısı fiyatları ise talep ettiğiniz modele ve halının hangi kalitede olduğuna göre değişiklik göstermektedir. Yüner halı tarafından her bütçeye uygun ve her kalitede Aksaray cami halısı üretimi bulunmaktadır. Konuyla ilgili detaylar ve mescit halısı talepleriniz için de bizimle temasa geçebilirsiniz.

 

Bu sayfayı paylaş: