Trakya’nın en güzide şehirlerinden biri olan Tekirdağ, kültür ve tarihiyle de dikkat çekmektedir. Türk tarihinin serhat illerinden biri olmasının da etkisiyle Türk ve Osmanlı dönemine ait pek çok tarihi eser bu ili zenginleştirmektedir. Özellikle sefer dönemlerinde yapılmış konaklama alanları, çeşmeler ve pek tabi ki mescit ve camilerden oluşan ibadethaneler şehrin güzelliklerindendir. Günümüzde de özellik ve güzelliklerini koruyan camilerimiz hem mimarisi hem de dekorasyonu ile dikkatleri çekmektedir. Dekorasyonun en önemli unsuru olan Tekirdağ Cami Halısı çeşitleri, camilerimizin güzelliklerine ayrı bir hava katmaktadır.

Camilerin Tarihi Dokusuna Yakışan Cami Halıları

Tekirdağ ilimizde Rüstempaşa Cami, Eski Cami, Orta Cami, Süleymaniye Cami, Mirliva Cami, Güzelce Hasan Bey Cami, Ayazpaşa Cami ve Gazi Ömer Bey Cami gibi kökleri 15. Yüzyıla ulaşan tarihi camiler mevcuttur. Bunlarla beraber son dönemlerde yapılmış modern camiler de şehrin dokusunu daha da zenginleştirmiştir. Bu camilerin ortak özelliği ise el emeği göz nuru olarak üretilen, Türk halıcılığının göz bebeği haline gelmiş Tekirdağ Cami Halısı ile donatılmış olmalarıdır. Cami halıları, camilerdeki havayı tamamlayan, insanların daha huzurlu ve şevkli ibadet etmelerine yardımcı olan unsurlar olduğundan hassasiyet gösterilmelidir. Bu konuda sitemizde yayımlanan Cami Halısı Seçiminin Önemi başlıklı yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Yüner Halı olarak öncelikle kendi köklü tarihimize ve camilerimizin maneviyatına halel getirmeyecek kalitede Tekirdağ Cami Halısı üretmenin hassasiyetini taşıyoruz. Sonrasında ise şehrimizin iklimine ve özelliklerine uygun cami halısı üretmek için kendimizi geliştiriyoruz. Yaptığımız AR-GE çalışmalarında bu hususlar başta olmak üzere cami halısı kalitesini ve konforunu arttırmak için uğraşıyoruz. Son yıllarda gelişen teknolojik imkanlar beraberinde anti statik özellikte, nem ve rutubete karşı daha dayanıklı, ısı ve ses yalıtımı konusunda mükemmel cami halıları üretmekteyiz. Bunlar yanında kir tutmayan, kolay temizlenebilen ve alev almayan özellikte cami halıları üreterek sektördeki farkımızı ortaya koyuyoruz.

Tekirdağ Referanslarımız

Yaptığımız çalışmalar neticesinde Tekirdağ halkı tarafından ciddi bir teveccüh gören firmamız Tekirdağ’ın pek çok ibadet mekanını Yüner Cami Halıları ile süslemiştir. Şarköy’de bulunan Evrenosbey Talebe Yurdu ile Evrenbey Talebe Yurdu, Süleymanpaşa’daki Karaca Kılavuz Köyü Cami, Marmaraereğlisi ‘nde yapılmış Sultanköy Cami ve Çorlu’daki Vakıflar Cami bunlardan bazılarıdır. Cami halısı çeşitlerimizin kalitesi ve özellikleri, cami halısı seçimi yapacak ilgililer tarafından bizzat yerinde görülebilecektir. Kalitemizin ve işçiliğimizin arkasında olduğumuzu gösteren bu hususta Tekirdağ cami halısı imalatımızda da kendimize ve yaptığımız işe çok güveniyoruz.

Yüner Cami Halıları, Manisa’nın Halıkent namıyla bilinen Demirci menşeli köklü bir firmadır. Tekirdağ cami halısı arıyorsanız bize sormadan seçiminizi yapmayınız. En uygun cami halısı fiyatları ve en kaliteli cami halıları bizde. Vakit geçirmeden bizi arayın, görüşelim, ücretsiz keşfimizi yapalım. Sorunsuz hizmet, kaliteli işçilik, uygun fiyat garantisi ve mükemmel Tekirdağ cami halıları için adres: Yüner Halı.

Bu sayfayı paylaş: