KAYSERİ CAMİ HALISI

 

Dini ve muhafazakâr yapısıyla bilinen illerimizin başında Kayseri gelmektedir. Kayseri ilinin merkezi ve ilçelerinde irili ufaklı yüzlerce cami bulunmaktadır. Tarihi dokularıyla dikkat çeken Hunat Hatun Cami, Battalgazi Cami, Barbaros Cami, Kalem Kırdı Cami, Bürüngüz Cami ve Ahmet İnci Cami gelen tüm misafirlerin uğrak yerleri arasındadır. Buralarda Kayseri cami halıları açısından görebileceğiniz en hoş ve estetik ürünleri görebilirsiniz. İlimizde bulunan türbe ve mescitlerde de farklı boyutlarda cami ve mescit halısı örneklerine rastlamak mümkün olmaktadır. Yüner Halı, Kayseri genelinde verdiği cami halısı hizmeti ile farkını göstermeye başlamıştır. Fabrikadan halka en uygun Kayseri cami halısı için siz de Yüner Halı ile görüşebilirsiniz.

Kayseri Cami Halısı Desenleri

Yüner Halı tam 70 yıldan beri her zevke ve her gönle göre farklı desen ve motiflerde cami halıları üretmeye devam etmektedir. Yaptığı diğer halılarda olduğu gibi Kayseri cami halısı üretimi esnasında da tarihimizden süzülen desenlere öncelik verilmektedir. Özellikle Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu desenleri ile bezenen Kayseri cami halıları, halkımızın büyük beğenisini kazanmaktadır. Bununla birlikte https://www.yunercamihalisi.com.tr/urun-kategorisi/yun-cami-halilari/ linkine tıkladığınızda sayfamızda bulunan yüzlerce desen arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Aklınızda veya hayalinizde farklı bir desen varsa, uzman tasarımcılarımız tarafından buna uygun cami halısı tasarımları da yapılabilmektedir.

Kayseri Cami Halısı Modelleri

İlimiz için ürettiğimiz tüm modeller, diğer illerdeki müşterilerimiz tarafından da çok beğenilen cami halısı modelleri arasından seçilmektedir. Kayseri cami halısı isteyenlerin en çok baktığı modeller, saflı cami halısı olmaktadır. Cemaatin düzgün ve sıkışmadan saf tutabilmesine imkân sağlayan bu halılarla ilgili modelleri sitemizden inceleyebilirsiniz. Seccadeli cami halısı çeşitlerimiz ise hem mescit halısı olarak hem de yeni yapılan camilerimiz tarafından talep görebilmektedir. Kayseri cami halısı talepleri geldiğinde özellikle tarihi ve büyük zemin alanına sahip camilerde ise göbekli cami halıları tercih edilmektedir. Tam merkezde bulunan harika desenler ve yan motiflerle süslenmiş bu cami halıları, estetik ve çağdaş mimariyi bir potada eritme özelliğine de sahiptir.

Kayseri cami halıları üretilirken en çok üretim akrilik cami halısı ve yün cami halısı olarak yapılmaktadır. Kayseri Cami Halısı Fiyatları ise zaten bu hammadde farklılıkları temelinde değişkenlik gösterebilmektedir. En kaliteli ve bütçeniz için en uygun Kayseri Cami Halısı Fiyatı arıyorsanız Yüner Halı sizlerle. Konuyla ilgili sitemizde bulunan Cami Halısı Fiyatları başlıklı yazımızı okuyarak, bu konuda çok derin bilgilere sahip olabilirsiniz. Develi Cami Halısı, Talas Cami Halısı, Kocasinan Cami Halısı ve Melikgazi Cami Halısı arıyorsanız bizi hemen arayınız.

Bu sayfayı paylaş: