CAMİ HALISI FİYATLARI

Dünya genelinde halı ve kilim dokumacılığı ile cami halısı üretimi konusunda lider ülkelerin başında Türkiye gelir. Ülkemizde üretilen el emeği göz nuru cami halıları, dünyanın hemen hemen her köşesine ihraç edilmektedir. Bunun önemli nedenlerinden biri, ülkemizde imal edilen halıların, cami halısı fiyatları açısından oldukça uygun olmasıdır. Kaliteye nazaran fiyatlardaki bu makul ücretlendirmeler, Avrupa başta olmak üzere dünyanın diğer Müslüman ülkelerinden de talebi arttırmaktadır.

Bununla beraber ülkemiz piyasasında cami halısı fiyatları açısından pek çok değişken bulunmaktadır. Bir cami halısı imalatçısına, alacağınız halının fiyatını soracak olsanız karşınıza pek çok soru işareti çıkacaktır. Cami halısı nereye montaj yapılacak, zeminin metrekaresi ne kadar ve kesme noktaları nereler olmalı soruları bunlardan bazılarıdır. Daha da önemlisi halının yün mü akrilik cami halısı mı olacağı ve kendi içerisindeki kalitesinin nasıl değerlendirileceği, fiyatlar üzerinde mutlak etkilidir. Ayrıca cami halısı modelleri ve desenleri ile renkleri, bu fiyatları etkileyen etkenler arasında sayılabilir.

Bu nedenlerle cami halısı fiyatları ile ilgili konuşmaya başlamadan önce net olarak hangi halıdan kaç metre alacağınızın da kararını vermiş olmalısınız. Böylece sizler için daha öngörülebilir, sürprizlerden uzak fiyat bilgisi sunmak mümkün olacaktır. Türkiye’nin Halıkent’i Manisa Demirci’nin en köklü firmalarından biri olan Yüner Halı, bu konudaki sorularınızı bekliyor. Türkiye’nin her yerine ücretsiz keşif ve beraberinde ücretsiz montaj hizmetimiz de bulunmaktadır. Arayın, en kaliteli ve en uygun cami halısı fiyatları ile siz de tanışın.

%100 Yün Cami Halısı Fiyatları

Bir halının yün ya da akrilik olmasının cami halısı fiyatları açısından en belirleyici özelliklerin başında geldiğini daha önce ifade etmiştik. Geçmiş dönem tarihi camilerdeki halılara baktığımızda yün cami halısı dokumasının geçer akçe olduğunu görürüz. Bunun temel sebeplerinin başında yünün doğal bir ürün olması gelir. Doğal bir şekilde ortaya çıkan yünler, daha sağlıklı ve daha kaliteli cami halısı üretilmesini sağlar. Alerjisi olan veya başka sağlık problemi yaşayan kişiler için de yün ürünler daha idealdir. Sitemizde bu konuyla ilgili Kaliteli ve Konforlu Bir Cami Halısı İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Yün cami halıları, üzerinde uzun süre vakit geçirildiği zamanlarda bile konforunu rahatlıkla hissettirir. Diğer muadil hammaddelerle üretilen cami halıları ile kıyaslandığında daha mukavemetli bir ürün olduğu kesindir. Rengi ve dokusu uzun süre kullanımlara uygundur. Renk ve dokusundan bir şey kaybetmediği gibi, özellikle renk parlaklığının gün geçtikçe daha da orta çıktığına şahit olunabilir. Dolayısıyla, %100 yün cami halısı fiyatları diğer halı fiyatlarına göre biraz daha pahalı olabilmektedir. Bununla birlikte yün cami halıları kendi içinde de farklı fiyatlandırmalara tabidir. Halıların dokuma sıklığı, hav sayısı ve yünün kalitesi gibi hususlar yün cami halısı fiyatları üzerindeki diğer etmenler arasında sayılabilmektedir.

%100 Akrilik Cami Halısı Fiyatları

Akrilik cami halıları, endüstriyelleşmenin sonrasında üretilen ve ortaya çıkarılan bir üründür. Sentetik ve petrol türevi hammaddelerle yapılarak müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır. Yıllar geçtikçe üretim kalitesi arttırılmakta, hammaddenin insan sağlığına verdiği zararlar azaltılmaktadır. Bununla beraber yapılan bazı araştırmalar, sentetik ürünlerin bağışıklığı azaltarak insan sağlığı üzerinde olumsuzluklara neden olduğunu ortaya çıkarmıştır. Son zamanlarda yaşanan hastalıklar ve sağlığı koruma noktasında gösterilen hassasiyet de bunun kanıtıdır. Sitemizde bulunan Corona Virüsüne Karşı Camilerde Alınabilecek En Önemli 3 Tedbir başlıklı yazımız, sizlere özellikle bu konularda bilgiler vermektedir.

%100 Akrilik cami halıları da son zamanlarda daha dayanıklı ve sağlam modellerle üretilmeye başlanmıştır. Özellikle sıcak ve nemli bölgelerde tercih edilen bir cami halısı olmuştur. Bunun nedeni yün halılara nazaran daha az terleme yapmasıdır. %100 Akrilik cami halısı fiyatları ise bu halı modellerinin tercih nedenleri arasındaki en önemli kriterlerdir. Zira akrilik cami halıları fiyat açısından en uygun satılan ürünler arasındadır. Sadece fiyata odaklanılırsa ilk seçenek olarak görülen akrilik cami halıları, özellikle alerjik reaksiyonu olan kişiler için tavsiye edilmemektedir. Akrilik cami halısı fiyatları açısından da pek çok değişken bulunmakla birlikte, tüm detayların işin uzmanına sorulmasında fayda olduğu mülahaza edilmelidir.

Yün ve Akrilik Cami Halısı Fiyatları

Cami halısı alırken dikkat etmeniz gereken pek çok kriter bulunur. Bu yazımızda sizlere karar almanızda yardımcı olacak bazı doneler vermeye çalıştık. Unutulmamalıdır ki, tüm alışverişlerinizde kurumsal ve müşteri odaklı iş yapan firmalarla muhatap olmak, memnuniyeti arttıracaktır. Yün ve Akrilik Cami Halısı Fiyatları açısından değerlendirme yaparken, memnuniyetinizin bu kriterlere bağlı olduğunu unutmamanız gerekecektir.

Yüner Cami Halısı bu noktada sizlerin yanında ve yakınında olmayı tam 70 yıldır başarmıştır. Hammadde temini başta olmak üzere, tüm üretim ve montaj süreçlerinde müşteri odaklı yaklaşımlarıyla kalplere girmeyi başarmıştır. Tüm tecrübeleri ışığında kalplerde kalmayı sürdürmeye ve orada kalıcı olmaya gayret göstermektedir. Sizler de cami halısı fiyatları ya da aklınıza takılan diğer sorularla alakalı Yüner Cami Halısı yetkililerini arayabilirsiniz.  Yün ve Akrilik Cami Halısı Fiyatları en uygun ve kaliteli olarak bizden alınır. Arayın, cami halısı alan mutlu müşterilerimiz arasına sizler de bir an önce katılın…

Bu sayfayı paylaş: