Kastamonu Cami Halısı

Ülkemizin her bir köşesi güzide, her bir ili ayrı bir güzeldir. Kastamonu ilimiz ise Orta Karadeniz bölgesinde bulunan yeşilliği ve doğasıyla dikkat çeken bir ildir. Aynı zamanda tarihi dokusu ve mimari eserler, ilimizin ilgi çekmesini sağlamaktadır. Muhafazakâr bir topluma sahip olan ilde, çok sayıda cami bulunmaktadır. Kastamonu cami halısı açısından en güzel örneklerini görebileceğimiz tarihi eserlerin başında Yılanlı mahallesi üzerinde bulunan Yılanlı Külliyesi (Abdulfettaf-ı Veli Türbesi) gelmektedir. Atabey Külliyesi ve İsmail Bey Külliyesi de ilimizdeki dini yapıların başındadır. Buralarda görebileceğimiz cami ve mescit halıları, bizlere bazı fikirler vermektedir.

Kastamonu Cami Halısı Nereden Alınır?

Kastamonu ilinde faaliyet gösteren pek çok cami halısı firması bulunmaktadır. Yüner Halı ise Kastamonu cami halısı üreten firmalar arasında köklü tarihi ile dikkat çekmektedir. Dünya’nın 30’dan fazla ülkesine cami halısı ihraç eden Yüner Halı, tüm süreçlerde kaliteyi ve müşterilerinin memnuniyetini öncelemektedir. Bu nedenlerle biz diyoruz ki cami halısı almak istiyorsanız, Yüner Halı kalitesini incelemesiniz. Sitemizde bulunan https://www.yunercamihalisi.com.tr/urun-kategorisi/yun-cami-halilari/ linkinden sizler de ürünlerimizin görsellerini görebilirsiniz.

Kastamonu Cami Halısı Fiyatları

Cami halısı fiyatları araştırılırken çok farklı kriterler incelenmelidir. Hammadde açısından baktığımızda yün cami halıları fiyat olarak biraz daha pahalıdır. Ancak daha uzun süreli kullanılabilme şansına sahip olunması ve sağlık açısından zararsız olması tercih edilirliğini arttırmaktadır. Bu konularda hızlı karar vermek yerine ürünleri incelemeniz çok faydalı olacaktır. Eksik kaldığınız hususlarda, Yüner Halı yetkilileri ile görüşebilirsiniz. Size her konuda destek olacaklarına ve ücretsiz danışmanlık vereceklerine emin olabilirsiniz. Uygun bir fiyata ama çok kaliteli ve estetik Kastamonu cami halısı için hemen bizi arayabilirsiniz.

Kastamonu’nun Her İlçesinde Yüner Halı

Yüner Halı olarak Devrekani Cami Halısı, Araç Cami Halısı, İnebolu Cami Halısı, Cide Cami Halısı, Taşköprü Cami Halısı, Tosya Cami Halısı, Kastamonu Merkez Cami Halısı üretiyoruz. Saydığımız yerlerde ve Kastamonu ilinin diğer ilçelerindeyiz. Sizlere sadece bir telefon mesafesindeyiz. Kaliteyi, eşsiz modelleri ve uygun fiyatları firmamızda bulabilirsiniz. Kastamonu iline özel kampanyalarımız ve ücretsiz montaj hizmetimiz bulunmaktadır. Arayın, camilerimizin güzelliklerini yeni cami halıları ile donatalım.

 

Bu sayfayı paylaş: