Asırlardan beri medeniyetlerin sahip olmak istedikleri muhteşem şehir İstanbul, 1453’den beri Türk – İslam hakimiyeti altındadır. O günden bugüne huzur ve sükûnet içerisinde, birkaç girişim hariç savaşlardan uzak bir mekân olmuştur. İslam hakimiyetine girmekle birlikte bu şehrin dini yapısı olduğu kadar mimari yapı ve eserlerinde de ciddi bir değişim görülmüştür. Müslümanlığın simgeleri her yeri donatmış, en önemlisi de göz alıcı camiler şehre ayrı bir güzellik katmıştır. Camilerin mimarisini tamamlayan en önemli unsurlar ise müthiş güzellikleriyle İstanbul cami halısı çeşitleri olmayı sürdürmektedir.

Binlerce Cami, On Binlerce Desen

İstanbul’da binin üzerinde cami bulunmakta olup, bu camilerin her birinde desen desen tasarlanmış, ilmek ilmek dokunmuş İstanbul cami halıları ile karşılaşılmaktadır. Ve hatta bizleri bu huzur diyarlarında ilk karşılayanlar hep bu cami halıları olmaktadır. İşte bundandır ki, İstanbul gibi bir metropole yakışan kalitede İstanbul cami halısı modellerinin üretimine ağırlık verilmelidir. “Erişilmeyen Kalitesiyle, 1952’den Bugüne Güvenle” sloganıyla yola çıkmış olan Yüner Halı olarak, İstanbul’a yakışan en kaliteli İstanbul cami halısı çeşitlerini biz üretiyoruz. Ürettiğimiz bu şaheserleri en uygun fiyatlarla halkımızın kullanımına sunuyoruz.

Referanslarımıza şöyle bir göz gezdirirseniz, İstanbul’da pek çok cami tarafından Yüner Halı kalitesinin tercih edildiğini görmeniz mümkün olacaktır. Esenyurt Yeşil Camii, Çekmeköy Merkez Cami, Üsküdar’daki Bulgurlu Birlik Cami, Başakşehir’de bulunan Kuba Cami, Güngören’deki Tozkoparan Cami, Pendik Boyabatlılar Cami veya Kadıköy Selami Çeşme Cami bunlardan bazılarıdır. Bu camiler yanında Kuran kursları ve öğrenci yurtları da Yüner Halı tarafından özenle üretilen İstanbul Cami Halısı çeşitlerini seçmişlerdir. Bakırköy’de yapılmış olan Kartaltepe Talebe Yurdu, Fatih Kurs Öğrenci Yurdu ve Zeytinburnu Emine İnanç Vakfı Yurdu bunların başında gelmektedir.

Yüner Cami Halısı Farkını Siz de Görün!

Memnun müşterilerimiz İstanbul cami halısı çeşitlerini bizden alarak, farkımızı gördüler. Sizlere ilk söylememiz gereken şey, kalitenin ucuza mâl olamayacağıdır. 60 yılı aşkın süredir halıcılık sektöründe bir çınar gibi yükselen Yüner Halı, tecrübe ve teknolojiyi birleştirmiştir. Bunlarla beraber kurumsallık, personel niteliği ve iş ahlakını harmanlayan firmamız İstanbul Cami halısı konusunda iddiasını sürdürmektedir. Her geçen gün kendisini teknoloji ve kalite yönleriyle yenileyen firmamız güncel gelişmeleri yakinen takip etmektedir. Bu sayede cami halısı modellerimiz çevre ve insan sağlığına duyarlı, anti statik, tutuşmalara karşı emniyetli, güve ve kir tutmaz özelliklerde üretilmektedir. Kullanıcılarına konforlu bir ibadet yanında göz zevki de vaat eden İstanbul cami halısı modellerimiz için lütfen bizi arayınız.

Kadim şehir İstanbul, bizim göz bebeğimizdir. Bir çocuğun saflığında, bir anne sıcaklığında tarif edebileceğimiz özelliklerini korumak hepimizin görevidir. Mimari eserleri ve camileri korurken, gelin onları en güzel İstanbul Cami halısı çeşitleri ile donatalım. Yüner Cami Halısı kalitesiyle, İstanbul’a hak ettiği kaliteyi birlikte verelim…

Bu sayfayı paylaş: