İncir ve kuru üzüm dendiğinde ilk akla gelen ilimiz Aydın, Ege Bölge’mizin en şirin illerinden biridir. Doğallığı ve sıcaklığı ile bilinen zeybekler diyarı Aydın, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Türk ve İslam aleminin simgesi olan camilerde, Aydın cami halıları bir inci gibi parlamaktadır. Aydın’da bulunan ve 16. Yy.dan kalmış olan İlyas Bey Camii, Üveys Paşa Camii, Bey Camii, ile Eski-Yeni Camileri muhteşem yapılardır. Günümüzde yapılmaya başlanan camiler de yine en güzel cami halıları ile kuşanmış durumdadır.

Aydın cami halısı konusunda, Yüner Halı ile tanışanlar farkı görüyorlar. Yüner Halı, Manisa Demirci’de bulunan üretim tesislerinde son model teknoloji ile cami halısı üretimini sürdürmektedir. Tam 70 yıla yaklaşan halıcılık serüveninde, ilk günkü heyecanını sürdüren Yüner Halı, teknoloji yatırımlarına devam etmektedir. Bu sayede müşteri portföyünü her geçen gün zenginleştiren Yüner Halı, Aydın Cami halısı taleplerinizde de ilk tercihiniz olmanın gururunu yaşamaktadır.

Yüner Halı, Aydın ilimizde pek çok camide uyguladığı ihtişamlı cami halıları ile gönüllerde taht kurmuştur. Tabi ki bunda gelen talepler ile birlikte direkt olarak Aydın’a giderek yerinde detaylı keşif yapmasının rolü büyüktür. Yapılan hassas değerlendirmeler sonrasında en mükemmel Aydın cami halısı üretilmekte ve sizlere sunulmaktadır. Cami halısı yapılma sürecinde yerel motifler ve milli hassasiyetler dikkate alınmaktadır. Buna yönelik olarak müşterilerimizden gelen yöresel istek ve öneriler, en iyi şekilde karşılanmaya çalışılmaktadır.

Yüner Cami Halıları tarafından üretilen yün cami halısı çeşitleri, insan ve çevre sağlığı açısından hiçbir olumsuz unsur içermemektedir. Sadece yün cami halısı değil, akrilik cami halısı üretimimiz de bulunmaktadır. Bütün cami halısı modellerinde benzer hassasiyetler devam ettirilmektedir. Bu yönüyle de rakiplerine fark atan Yüner cami halıları, geçmişten getirdiği birikimini tüm halılarının kalitesiyle ortaya koymaktadır. Birbirinden farklı, birbirinden güzel Yüner cami halıları, uygun fiyatları ve kalitesi ile oldukça revaçtadır. Aydın ilimize ve Aydınlıların sıcaklığına yakışan Aydın cami halısı modelleri için web sitemizi inceleyebilirsiniz. Günün her saati site üzerinden bırakacağınız mesajlara geri dönüş yapılacak ve talepleriniz karşılanacaktır.

Bu sayfayı paylaş: