GAZİANTEP CAMİ HALISI

Sanayisi ve tekstili ile ülkemizin en gelişmiş yerlerinden biri olan Gaziantep, güneydeki en büyük illerimiz arasındadır. Cami halısı üretimi alanında da ülkemizin lider bölgelerinden biri haline gelmiştir. Gaziantep camilerinden olan Ömeriye Cami, Karagöz Cami, Tahtani Cami ve Kurtuluş Cami içerisinde en güzel Gaziantep cami halısı modelleri görülebilecektir. Gaziantep camilerinden gelen cami halısı talepleri için biz de Yüner Halı olarak yüksek kalite ve 70 yıllık tecrübemizle hizmetinizdeyiz. Cami halısı Gaziantep ve çevre iller için isteniyorsa adres Yüner Halı olsun…

Gaziantep’teki Cami Halılarının Özellikleri

Gaziantep cami halısı için yaptığımız gözlemlerde gördük ki ilimizde genel olarak akrilik cami halısı tercih edilmiş. Oysa bunun bir bilgi eksikliği sonucunda olduğunu gördük. Bu nedenle de sizlere cami halıları hakkında bazı bilgiler sunmaya karar verdik. Bu yazımız sonrasında ucuz cami halısı olduğu için tercih ettiğiniz akrilik cami halısı ile ilgili bazı önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak istiyorsanız Yüner Halı yetkilileri ile görüşebilirsiniz.

Evet, akrilik cami halıları, hemen hemen cami halısı piyasasının çoğunda yün cami halısı ile benzer özelliklere sahip denilerek pazarlanmaktadır. Renk, desen ve görünüm olarak benzer olsa da kalite, doğallık ve sağlık açılarından yün cami halıları ile diğer cami halısı modellerini kıyaslamak mümkün değildir.

Cami Halıları Arasındaki Kıyaslamalarımızı Dikkate Alınız

Yün cami halıları doğal hayvan yünleri ile, akrilik cami halıları ise sentetik ipliklerle üretilmektedir. Dolayısıyla yün cami halıları daha doğal ve sağlıklı bir üründür. Bu yönleriyle hem çevreye hem de insan sağlığına zarar vermemesi açısından yün cami halısı tercih edilmelidir. Kalite açısından bakıldığında ise konfor ve kullanım süreleri dikkate alınmalıdır diye düşünüyoruz. Üzerinde dolaşıldığında ya da oturulduğunda yün cami halısı konforu hemen fark edilir. Çünkü doğal yünün kalitesi ve dokuma sıklıkları, bu rahatlık hissini sağlamaktadır. Ayrıca yün cami halıları rakiplerine nazaran çok daha uzun ömürlü, darbe ve ezilmelere karşı mukavemetli cami halısı modelleridir.

Bu nedenlerle diyoruz ki Cami halısı Gaziantep ve diğer iller için arandığında hemen Yüner Halı uzman personelini arayınız. Yılların tecrübesiyle birlikte Şahinbey Cami Halısı, Şehitkamil Cami Halısı, Nizip Cami Halısı talepleriniz için yanınızdayız. Arayın, tecrübemiz ve kalitemizden siz de faydalanın.

Bu sayfayı paylaş: