Adana Cami Halısı

Güneyin incisi Adana, iklimi kadar sıcak ve misafirperver halkıyla da bilinmektedir. Eşsiz mutfak kültürü ve tarihi güzellikleri Adana ilinin popülerliğinin artmasını sağlamaktadır. Adana’ya gidildiğinde irili ufaklı pek çok cami gezilebilir. İçine girdiğinizde sizi en güzel cami halıları ile karşılayacak olan bu camilerden bazıları çok tarihidir. Ulu Cami, Adana Yeni Cami ve Yağ Cami en çok merak edilen tarihi camiler arasında yer almaktadır. Adana cami halıları ile ilgili bu yazımızda sizlere Yüner Halı farklılıklarından da bahsediyor olacağız.

Yüner Halı, Adana’da Sizlerle

Adana cami halısı talep edildiğinde genelde çok fazla seçenekle karşılaşılır. Ancak karşınıza çıkan cami halıları arasında sentetik ipliklerle üretilmiş akrilik cami halıları seçeneklerinin fazlalığı dikkatinizi çekmiştir. Oysa özellikle Adana gibi iller, sıcaklığı ve nemiyle bilindiğinden Adana cami halısı seçimi de çok daha dikkatli yapılmalıdır. Akrilik cami halıları, genel itibarıyla uygun fiyatlı cami halısı olsa bile sağlık açısından çok olumlu sonuçlar vermeyecektir. Petrol türevleriyle üretilen bu cami halıları, sırf fiyatı uygun diye alınırsa halk sağlığı açısından olumsuz sonuçlara sebebiyet verilebilecektir.

Yüner Halı Size Kaliteli Yün Halı Sunar

Yüner Halı olarak Adana cami halısı taleplerinizde her tür cami halısı üretme imkân ve kabiliyetine sahibiz. Her model ve farklı fiyat aralıklarında üretebildiğimiz Adana cami halıları arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Ancak 70 yıllık tecrübemize ve kalitemize itimat ederek bize danışanlara sunduğumuz teklifler, genelde yün cami halıları olmaktadır. Özellikle sıcak iller için özel olarak üretilen Yüner halı ürünleri, nemi gerektiğinde içine alıp, gereken anlarda dışarı verebilme özelliğine haizdir. Bu sayede ısı yalıtımı ve ortam nemi açısından muhteşem sonuçlar almanızı sağlamaktadır.

Yüner Halı mühendisleri tarafından büyük bir özenle üretilen Adana cami halıları, koku yapmayan ve güve karşıtı ürünlerdir. Anti bakteriyel olarak üretilen cami halısı modelleri, çok zor kirlenip kolay temizlenebilen yapıdadır. Özel üretim teknikleri sayesinde alev almayan özellikler de kazandırılmış olan Adana cami halısı ihtiyacınız için hemen bizi arayınız. Seyhan Cami halısı, Yüreğir Cami halısı, Çukurova Cami halısı ve Ceyhan Cami halısı… Hepsi ve daha fazlası için Yüner halı yetkilileri ile görüşebilirsiniz. Cami halısı Adana ve çevresi için Yüner Halı’dan alınır.

Bu sayfayı paylaş: