Hem Osmanlı tarihinde hem de Türk Kurtuluş mücadelesinde önemli bir yeri olan Edirne, doğası ve tarihiyle bir başka güzeldir. Sıcakkanlı ve misafirperver Edirneliler, memleketlerini her yerde en iyi şekilde temsil ederler. Edirne’nin sıcak insanları kadar, tarihi ve turistik yapıları da şehrin tanınmasına katkı sunmaktadır. Özellikle Edirne merkeze gidildiğinde Mimar Sinan’ın 90 yaşında yapmayı başardığı “ustalık eseri” Selimiye Camii bizleri karşılamaktadır. Bu muhteşem sanat eserine komşuluk eden Muradiye Camii ile Üç Şerefeli Camii de Edirne’nin en önemli eserlerindendir. Bu muhteşem yapıların içerisine yerleştirilmiş cami halıları da muhteşemdir. Edirne Cami halısı denildiğinde ise konukların dikkatini işte bu muhteşem cami halısı çeşitleri çekmektedir.

Edirne Camilerindeki Edirne Cami Halıları

Edirne’de atalarımız tarafından inşa edilmiş olan camilerde harikulade desen ve renklerde Edirne Cami halıları bulunmaktadır. Özel olarak üretilmiş bu halılar, Edirne camilerinin güzelliğine güzellik katmaktadırlar. Özellikle turistlerin en uğrak yeri olan tarihi camilerdeki Edirne Cami halısı çeşitleri, dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Tarihimizin en önemli camilerini dolaşan yerli ve yabancı turistler, camilerin mimarisini tamamlayan Edirne Cami halıları sayesinde unutamayacakları bir seyahat gerçekleştirmiş olurlar. Bu nedenle de Edirne Cami halısı tercihi, eski ve yeni camiler için her açıdan çok önemli bir kriterdir.

Yeni Edirne Camileri ve İç Dizayn

Son yıllarda atağa geçen Türk mimarisi ve müteahhitliği sayesinde, çok fazla sayıda cami inşa edilmeye devam edilmektedir. Bunlarda da eski yapılan tarihi camilerdeki hassasiyetler gözetilerek ortaya çok güzel eserler çıkarılmaktadır. Bu kadar fazla yerli veya yabancı turist çeken bir ilde Edirne Cami halısı seçerken iki kere düşünmek gerekmektedir. Bu noktada bir asra yaklaşan mazisiyle cami halısı firmalarının iftiharlarından biri olan Yüner Halı, karşımıza çıkmaktadır.

Yüner Halı, ilk kurulduğu günkü heyecanı ile cami halısı alanında öncüler arasındaki yerini korumayı devam ettirmektedir. Hammadde temininden başlamak üzere camilere yerleştirilmesine kadar tüm süreçlerde en iyi cami halısı üretmenin gayretindedir. Bunun sonucunda da Edirne cami halısı üretimi ve tercihinde de önlerde olmanın kıvancını duyumsamaktadır. Yün cami halısı ya da tercihe göre akrilik cami halısı üretiminde rakip tanımayan firmamız için dilediğiniz türde Edirne cami halısı siparişi vermeniz mümkündür. Bunun için ivedilikle bizi aramanız ve ücretsiz keşif için sözleşmemiz yeterli olacaktır.

Edirne Cami Halısı İçin Referanslarımız

Edirne ilinde cami halısı arayan kişi ve kuruluşlar açısından Yüner Halı kalitesi bizzat yerinde görülüp incelenebilme imkânı bulunmaktadır. Bunun için tarihi Hasan Sezai Türbesi ziyaret edilebilir ve Edirne cami halısı ürünlerimiz teşhis edilebilir. Dilediğiniz renk, desen ve boyutlarda cami halısı üretebildiğimizi bilmenizi isteriz. Edirne’ye özgü motifler dahil en kaliteli Edirne Cami halısı üretimi yapabiliriz. Bunları sizlere en uygun fiyatlar ile sunmak için sizin tek bir telefonunuzu bekliyoruz.

 

Bu sayfayı paylaş: