BURSA CAMİ HALISI

 

Muhteşem tarihimizde müstesna bir yeri vardır Bursa’nın. Köklü bir geçmişe sahip, Osmanlı yadigarı destansı bir şehirdir. Ulu Cami, Hüdavendigar Camii, Şehadet Cami, Hacılar Cami ve Orhan Gazi Külliyesi gibi eserler 14. yy.dan kalan şaheserlerden sadece bir kaçıdır. Bu eserlerin iç ve dışı gezilirken, ayrıca içerisinde yer alan Bursa Cami Halısı çeşitleri görüldüğünde atalarımızın sanat anlayışları ortaya çıkmaktadır. Günümüze kadar sirayet etmiş bu sanatsal anlayış ve ibadethanelere verilen önem, Bursa Cami Halısı hususunda kalite ve estetiğin önemini gözler önüne sermiştir.

Bursa Camilerinde Kalite Hâkim

Camilerin özellikle iç dizaynının en önemli unsuru halindeki cami halıları Bursa ilimizde daha bir özenle seçilmektedir. Bu güzel ilimizin muhteşemliğine uygun şekilde pek çok camide yün cami halısı modelleri göze çarpmaktadır. Ses ve ısı yalıtkanlığı yanında konforu ile de farkı ortada olan Bursa yün cami halısı, Bursalıların ilk tercihidir. Bazı camilerimizde ise akrilik cami halıları tercih edildiği gözlemlenmektedir. Sizler de ikisi arasında karar vermekte zorlanıyorsanız, sitemizi inceleyebilirsiniz. Özellikle Cami Halısı Seçimi Ve Montajında Nelere Dikkat Edilmelidir başlıklı yazımız, karar vermenizde size destek olacaktır.

Bursa Cami Halısı Fiyatları

Yüner Halı olarak Bursa’da pek çok cami halısı üretimi ve montajını gerçekleştirdik. Yeni Çinili Cami, Mustafa Kemal Paşa Cami, Çınarlı Cami, Bursa Ulu Cami, bunlardan bazılarıdır. Bu camilerdeki Bursa cami halısı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Cami halısı fiyatları ise özelliğine ve boyutuna göre değişkenlik gösterecektir. En uygun Bursa Cami Halısı Fiyatları için vakit geçirmeden bizi arayın…

Bu sayfayı paylaş: