Bartın, Karadeniz’in küçük ama şirin ve halkıyla beraber müstesna bir ilidir. Sarp dağlar ve keskin geçitler arasında kalmış olsa da gelişmeye sürekli devam eden bir şehirdir. Tarihi dokusunu halen koruyan Bartın’da bulunan Amasra Küçüktepe Martyriumu M.Ö. 1. yüzyıl sonlarından, Aya Nikolas Kilisesi ise 14.yy’dan günümüze kalan dünyaca ünlü eserlerdir.  Amasra Fatih Camii, İbrahimpaşa Camii (Orta Cami) ve Halilbey Camii (Yukarı Cami) ise bizlere emanet kalan muhteşem dini ve tarihi miraslardır. Bartın Cami halısı çeşitlerinin en güzellerini görebileceğiniz bu yapıları görmeden, Bartın’ı gezdim diyemezsiniz.

Yüner Halı ile Tanışan Şanslı Camiler

Bartın ve çevre illerde pek çok camide Yüner Cami halısı modellerinden biriyle karşılaşabilirsiniz. 70 yıla yaklaşan mümtaz tarihiyle cami halısı alanının öncüsü olan Yüner Halı, farklı ve hesaplıdır. Yıllardır ürettiği emsalsiz yün cami halısı modelleriyle halkımızın nezdinde eşsiz bir yer edinmiştir. Cami halısı fiyatları açısından daha uygun ürünler isteyenler ise akrilik cami halısı tercihinde bulunmaktadır. Sitemizde bulunan Kaliteli Ve Konforlu Bir Cami Halısı İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler başlıklı yazımız, akrilik cami halısı modelleri ile yün cami halısı arasında seçim yapacaklar için bir rehber olacaktır.

Bartın cami halısı alacaksanız, Türkiye’nin lider cami halı markası Yüner Halı’ya sormadan harekete geçmeyin. Yılların tecrübesini ustalık ve üstün teknoloji ile birleştiren Yüner Halı, en uygun cami halısı fiyatları ile de iddialıdır. Ücretsiz keşif ile montaj aşaması dahil her an kusursuz hizmet almak için kurumsal ve profesyonel çalışan Yüner Halı’yı tercih edin, rahat edin.

Bu sayfayı paylaş: