Efe, zeybek ve incir denilince ilk akla gelen şehirdir Aydın. Tarih boyunca göç yolları üzerinde bulunması ve verimli toprakları nedeniyle hep bir cazibe merkezi olmuştur. Türk ve İslam idaresine girdiği çağlardan beri, dini yapılar kenti süslemeye başlamıştır. Ahi Bayram Türbesi ve Çine’deki Ahmet Gazi Cami 14. yy’dan günümüze kalmış dini ve tarihi eserlerdendir. Aydın’a gelip de Bey Cami, Ramazanpaşa Cami ve Cihanoğlu Cami gibi tarihi mekanlar mutlaka görülmelidir. Aydın cami halısı modellerinin en iyilerinin görülebileceği bu camiler, tarih ve estetiği bir arada barındırmaktadır.

Cami Halıları Nasıl seçilmelidir?

Cami halısı seçilirken yapılan hataların başında sadece fiyatın baz alınması gelmektedir. Cami halısı fiyatları çok değişkenlik göstermekte, bunun en önemli nedeni ise kalite farkı olmaktadır. Bu konuda sitemizde yayınladığımız Cami halılarında fiyat değişkenliğinin nedenleri isimli yazı sizler için bir rehber niteliği taşıyacaktır. Şunu da ifade etmek gerekir ki yün cami halısı modelleri genel itibarıyla daha pahalı olsa da kullanım ömrü ve konfor açısından avantajlıdır. Akrilik cami halıları ise son dönemlerdeki teknolojik gelişmelerle birlikte oldukça kaliteli hale gelmiş ve tercih edilir hal almaya başlamıştır.

Aydın Cami Halısı Yüner Halı’dan Alınır

Aydın cami halısı deyince, 70 yıla yakındır tek bir marka akla gelir. Yüner Cami Halıları. Söke, Karacasu, Bozdoğan ve Buharkent gibi ilçelerde bulunan pek çok camide Yüner Halı imzalı muhteşem cami halıları yerinde görülebilecektir. http://yunercamihalisi.com/referanslarimiz-yun-cami-halisi-fiyatlari-akrilik-cami-halisi-cami-hali-desenleri/linkini tıklayarak, Aydın cami halısı konusundaki referans camilerimizi görebilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız.

Bu sayfayı paylaş: