Türkiye’mizin merkez illerinden biri olan Afyon, tarım ve hayvancılık açısından önemli bir ilimizdir. Özellikle Afyon’a özgü sucuk ve kaymağın tadına doyum olmaz, namı ülke sınırlarımızı bile aşmıştır. Bunlar yanında tarih kokan bir şehirdir Afyon. Özellikle Osmanlı döneminden kalma tarihi eserler ve camiler ilimizde dikkat çekmektedir. Bu camilerde dikkat çeken bir diğer şey de müthiş dokusu ve konforuyla ünlü Afyon cami halıları olmaktadır.

Afyon cami halısı üreten ve yıllardır bu alanda kalitesiyle isim yapmış olan Yüner Halı ile tanıştınız mı? 70 yıla yaklaşan şanlı tarihi ve yeniliklere açık vizyoner ekibiyle Afyonkarahisar cami halıları konusundaki liderliğini sürdürmektedir. Hem uygun cami halısı fiyatları hem de camilere yakışan kalitede cami halısı arıyorsanız bize sormadan seçiminizi yapmayın. Farkımızı uzun uzun anlatmaktansa sitemizde bulunan Halıkent Demirci’nin Cami Halısı’nda Öncüsü Yüner Halı başlıklı yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

Yün Cami Halıları ve Diğerleri: İnceleyin

Cami halısı arayanların aradıkları özelliklerin başında konfor ile uzun süre ilk günkü rahatlığı ve güzelliği ile kullanılması gelmektedir. Aslında bunun için uzun uzadıya araştırma yapmak yerine Yüner halı kalitesiyle üretilen Afyon cami halıları çeşitlerini yerinde görebilirsiniz. Bunun için Dinar’daki Akdınarlı Köyü Cami, Bolvadin’deki Dişli Kasabası Mescidi ya da Merkez’deki Ertuğrul Gazi camilerine gitmeniz yeterli olacaktır. Yün cami halısı ya da yine kendi seçiminize ve imkanlar doğrultusunda akrilik cami halısı çeşitlerimizi tercih edebilirsiniz. Arayın, en iyisini en uygun fiyata Yüner Halı kalitesiyle sunalım…

Bu sayfayı paylaş: