Antalya, Akdeniz bölgesinin olduğu kadar ülkemizin de turizm potansiyeli en yüksek ilidir. İlimizde gelişmiş olan muz ve portakal tarımı sayesinde Antalya, ülkemizin muz ve portakal bahçesi olarak da adlandırılmaktadır. Ülkemize gelen turistlerin hem deniz hem de tarih turizmi açısından eşsiz anılar biriktirdiği ilimizde pek çok tarihi cami bulunmaktadır. Murat Paşa Camii, Tekeli Mehmet Paşa Camii, Balibey Camii, Alaeddin Camii ve Kara Ömer Çaybaşı Camii bunların en bilindikleridir. 14. Yy’dan itibaren yapılmaya başlanmış olan bu camilerimiz, Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu dönemlerinin hayranlık uyandıran mimari örnekleridir. Bu tarihi camilerin içerisinde bulunan el sanatı işlemeler yanında ili yansıtan Antalya cami halıları da ziyaretçilerin ilgisini cezbetmektedir.

Eski camilerimiz kadar yeni yapılan camilerimizde de artık Türk mimarisine ait ince işçilikler dikkate alınmaktadır. İç zeminler için cami halısı temininde ise kaliteden taviz verilmediği takdirde dikkat çekici camiler ortaya çıkmaktadır. Sitemizde yayınlanan Yün Cami Halısının Özellikleri Ve Avantajlı Yönleri başlıklı yazımız siz değerli müşterilerimizin cami halısı tercihlerinde yol gösterici olacaktır. Yüner Cami halıları 70 yıla yaklaşan tecrübesi, kurumsallığı ve kalitesiyle, Antalya cami halısı istekleriniz için desteğinize hazırdır. 1952’de kurulmuş olan firmamız Antalya ve ilçeleri ile civar illerden gelen cami halısı taleplerini en kısa sürede, en kaliteli ve hesaplı bir şekilde sunmak imkân ve kabiliyetindedir.

Her Renk, Her Desen: Yüner Cami Halıları

Yüner halı Antalya ili cami halısı isteklerinize binaen dilediğiniz boy, renk ve desende yün cami halısı ve natürel yün cami halısı ihtiyacınızı hazır edecektir. Bunun yanında alev almayan, anti bakteriyel ve anti statik özelliklere sahip özel üretim akrilik cami halısı üretimlerimiz de sizlerin tercihine sunulabilecektir. Ürünlerimiz kendi tesislerimizde, el dokuma halısı hassasiyetiyle ve en yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Antalya ilimizin sıcak ve nemli yapısı da dikkate alınarak, cami halısı üretimindeki hammadde seçiminde ayrıcalıklar sağlanmaktadır.

Yüner Halı, kalitenin ayrıntılarda gizli olduğuna değil, bizzat ayrıntılar olduğuna inanır. Bu nedenle de hammadde temininden başlamak üzere tüm aşamalarda kaliteli üretimi ana kriter olarak kabul etmiştir. Bunun yanında insan ve çevre sağlığı konusunda hassas, sosyal sorumluluk projelerine de verdiği destekle Antalya cami halısı ihtiyaçlarınızda ilk tercihiniz olma iddiası ve azmi içerisindedir. Sizleri geniş ürün yelpazemizi görmek üzere web sitemizi incelemeye davet ediyoruz.

Bu sayfayı paylaş: