Gül diyarı Isparta’ya girdiğiniz andan itibaren gül kokuları içerisinde bulursunuz kendinizi. Gül yüzlü, güleç bakışlı Anadolu insanı ile karşılaşır ve halkımızın misafirperverliğini görürsünüz orada. Köklerine bağlı, insanları seven, yaşamaktan keyif alan özelliklere sahiptirler. Tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmasından ötürüdür ki, tarihi yapısı hemen göze çarpmaktadır. Isparta tarihi camileri dendiğinde ise hemen akla gelenler Kutlubey Ulu Cami, Peygamber Cami, Firdevs Cami ve Halıkent Cami olmaktadır. Halıkent cami denilince ise akla hemen ülkemizin Halıkent’i olarak bilinen Manisa Demirci ilçesi geliyor. Ve yanlış tahmin etmediniz, Isparta Cami Halıları örneklerinden en güzellerinin bulunduğu bu tarihi camide de Demirci’den gönderilmiş yün cami halıları boy göstermekte.

Isparta Cami Halıları, Yüner Halı’dan Alınır

Sitemizde bulunan Halıkent Demirci’nin Cami Halısı’nda Öncüsü Yüner Halı başlıklı yazımızı inceleyerek, firmamızı yakından tanıyabilirsiniz. Isparta cami halısı denilince ilk akla gelen cami halısı firmasıyız ve 70 yıla yakındır bu sektörde öncüyüz. Kalitemiz, uygun fiyat politikamız ve en önemlisi de iş ahlakımız sayesinde ciddi bir müşteri potansiyeline ve olumlu referanslara sahibiz. Sizler de Isparta cami halısı arıyorsanız, referanslarımızı inceleyebilir ve diğer tüm detayları bize sorarak edinebilirsiniz.

Akrilik cami halısı alanında da çok iyi cami halısı modelleri üretmekteyiz. Bununla birlikte cami halısı fiyatları açısından karşılaştırma yapıldığında ilk bakışta maliyeti yüksekmiş gibi görünen yün cami halısı modellerini sizlere öneriyoruz. Tercih sizin. Isparta cami halısı seçerken en iyisini, en uygun fiyata ve en profesyonel firmadan almak istiyorsanız tercihiniz Yüner Cami Halısı olmalıdır.

Bu sayfayı paylaş: