Başkent Ankara’nın hemen dibinde, Karadeniz ile İç Anadolu Bölgesi arasındaki geçiş ilimiz olan Çankırı, çok köklü yerleşim yerlerinden biridir. Tarih boyunca çok çeşitli medeniyetler burada konaklamış, uzun yıllar yaşamış ve pek tabi ki tarihi eserler bırakmışlardır. Höyükler, su kemerleri ve ibadethaneler bunların başında gelmektedir. Türklerin hakimiyeti altına girdiğinden beri ilimiz, daha bir İslami kimliğe bürünmüş ve camiler ağırlık kazanmıştır. Sultan Süleyman Cami, Büyük Cami, Bademlik Cami ve Taş Medrese gibi ibadethaneler, Osmanlılardan miras muhteşem yapılardır. Çankırı cami halısı çeşitleri ile de farkını hissettiren bu camiler, dokusu ve manevi atmosferiyle de örnek seviyededir.

Çankırı Cami Halısı Firması: Yüner Halı

Yüner halı olarak uzun yıllardan beri Çankırı Cami Halısı üreten firmalar arasında rüştümüzü ispat etmiş bir konumdayız. 70 yıla yakın bir mazimiz var ve el emeği göz nuru cami halısı modellerimizi siz değerli Çankırılıların hizmetine sunmaktan omur duyuyoruz. Tarihi camilerimizde yıllara meydan okuyan yün cami halısı çeşitleri kalitesinde yeni nesil yün cami halıları üretiyoruz. Cami halıları montajında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde montajını da yine biz yapıyoruz. Taleplere bağlı olarak akrilik cami halısı üretme kapasitemiz de bulunmaktadır. Siz değerli halkımıza düşen, halınızı seçmenizdir. Yapacağımız ücretsiz keşif sonrasında seçtiğiniz cami halısı modelini en iyi şekilde üretip, hizmetinize sunacağız.

Yüner halı, cami halısı fiyatları açısından da çok iddialıdır. Fiyatlarımızı öğrenmek, kalitemiz hakkında bilgi sahibi olmak için hemen bizi arayınız. Çankırı’da bulunan dostlarımız Çankırı cami halısı modellerimizi yakından görmek için Ilgaz ilçesindeki Kuşçayırı Camii ile merkezdeki Sanayi Sitesi Cami’ni ziyaret edebilirler.

Bu sayfayı paylaş: