Cami  Halısı Almak

Ülkemizde on binlerce mescit ve cami bulunuyor. Kimi büyük kimi ise küçük olan bu ibadethanelerin manevi havalarını sağlayan unsurlardan biri cami halıları oluyor. Bazı camilerde ki cami halıları göz alıcı renkleri ve kaliteli yapılarıyla dikkat çekerken, bazı camilerde ise buna pek dikkat edilmediği gözleniyor. Acaba bu durumda problem nerededir? Cami halıları satın alınırken bir hata mı yapılmaktadır yoksa maddi şartlar gereği bu şekilde olmak zorunda mıdır? Gelin cami halısı almanın öneminden bahsederek yapılabilecek hataları ve satın alma kararı verirken yapmanız gerekenleri şöyle bir inceleyelim.

 

Cami Halıları Ortak Bir Zenginliktir

 

Camiler, halkımızın büyük bir çoğunluğu tarafından ibadetler amacıyla kullanılan toplanma yerleridir. Sosyal faaliyetlerin ve bir millet olmanın gerekleri camilerimizde ve hep birlikte yaşanılır. Bu tip alanlar tüm halkın ortak kullanım alanları olduğundan buraya alınan ürünlerin seçiminde azami gayret gösterilmelidir. Halk sağlığı ve konforu gözetilmeli, bununla birlikte cami halısı fiyatları da dikkate alınmalıdır. Kısacası cami halıları kaliteli ve uygun fiyatlı olmalıdır.

 

Bu hususlara dikkat etmemek cami halılarının beğenilmemesine veya kabul görmemesine neden olabilir. Bu nedenle cami halılarının rengi deseni, kalitesi, modeli, konforu ve sağlıklı malzemeden imal edilmiş olması çok önemli kriterlerdir. İşte bu kriterlere dikkat etmek ortak bir zenginlik olan camilerimiz  ve Cami halıları açısından olumlu bir sonuç teşkil edecektir.

 

Cami Halısı Desenleri Nasıl Olmalı?

 

Cami halısı alırken cami halısı deseni ve modeli özenle incelenmesi gereken hususlardan biridir. Çünkü desenlerin öncelikle camilerin dizaynına uygun olması ve iç mimariyi tamamlayıcı olması şarttır. Caminin içindeki mimariye uygun olmadan tercih edilen cami halısı modelleri, göze hoş gelmeyen bir görüntü oluşturabilir. Duvarların ve cami içi yerleşkenin şekilleri dikkate alınmadan cami halısı deseni seçimi asla yapılmamalıdır.

 

Ülkemizin kadim tarihi, cami halısı alanında çok farklı modeller üretebilmemizin fırsatını bizlere sunmuştur. Anadolunun Türk İslam idaresine geçtiği zamandan itibaren, cami halısı modelleri çok hızlı bir şekilde üretilmeye başlanmıştır. Farklı zihinler olması ve ilgili çağın anlayışına göre farklı desenler ortaya çıkarılabilmesi, bu zenginliğimizin en temel nedenleri arasındadır.

 

İşte günümüzde bu sayededir ki çok farklı ve muhteşem modeller rahatlıkla üretilebilmektedir. Bu konuda Yüner Halı sayfamızda bulunan Cami Halısı Modelleri linkini tıklamanız, muhteşem cami halısı modellerini görmeniz açısından faydanız olacaktır.

 

Cami Halısını Nereden Alalım?

 

Cami halısını alırken renklerine kalitesine, desenlerine ve fiyatına dikkat etmemiz gerektiğini artık öğrendik. Peki bunların hepsini bir arada barındıran bir cami halısı markası var mı? Böyle halıları üretebilen bir Türk markası mevcut mu?  Soruların cevaplarına şöyle bir göz gezdirelim.

 

Ülkemizde hala hazırda yüzlerce farklı cami halı firması bulunmaktadır. Bunlardan biri var ki tam 70 yılı aşkın süredir sadece bir halı firması olarak ticarete devam ediyor. Bizler için her yıl onlarca yeni model üretiyor ülkemizin her noktasına cami halısı satışını gerçekleştiriyor. Bununla birlikte bu firma tam 30 ülkeyi aşan ihracat bölgesi ve ihracat rakamlarıyla ülke ekonomimize katkı sağlıyor. Halıcılık sektöründe ülkemizin yüz akı olmaya devam ediyor. Yüner Halı isimli firmadan bahsediyoruz sizlere. Evet Yüner Halı bir aile geleneği olan halıcılık mesleğini, babadan oğla dededen toruna aktararak halen faaliyetlerini ilk günkü aşk ve şevkle devam ettiriyor.

 

Yüner Halı, yıllardır edindiği Halıcılık tecrübeleriyle %100 müşteri memnuniyetinin her ikisini de birleştirerek sağlıklı ve kaliteli cami halıları üretiyor. Manisa Demirci’de bulunan büyük halı fabrikası sayesinde kendi tesislerinde çok kısa sürelerde dilediğiniz ebattaki cami halılarını hazırlayabiliyor. Ücretsiz keşif ve Türkiye’nin her iline ücretsiz montaj hizmeti veren Yüner Halı, Türkiye’nin en güçlü cami halısı markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İşte bu nedenlerle biz de diyoruz ki cami halısı alacaksanız, Yüner Halı ile görüşmeden kararınızı netleştirmeyin.

 

Cami Halısı Fiyatları

 

Ülkemizde üretilen cami halıları arasında kalite ve nitelik olarak çok ciddi farklar bulunmaktadır. Kimileri dünyaca ünlü doğal yünler ile üretilirken bazı cami halıları ise sentetik iplerle dokunmaktadır. Özellikle hammadde seçimi ile imalat aşamasında yaşanan bu farklılıklar  cami halısı fiyatları üzerinde ciddi bir değişkenlik oluşmasına neden olmaktadır. Çok bariz fiyat farklılıkları olduğu için de halı alacak kişilerin zihinleri karışabilmektedir.

 

İşte bu noktada yapılması gereken kurumsal ve köklü cami halı firmalarıyla görüşmekten geçer. Profesyonel bir anlayışla müşteri memnuniyeti için çalışan firmalar en kaliteli halıyı sizler için en uygun fiyata sunmak gayreti içerisinde olurlar. Sadece cami halısı fiyatları değil montaj ve sonrasındaki ihtiyaçlara yönelik gayretler de büyük firmaların sizlere sunacağı avantajlar arasındadır.

 

Daha kaliteli bir cami halısı ve daha kaliteli hizmet almak istiyorsanız sizler de Yüner Halı gibi kurumsal firmaları tercih etmelisiniz. Yüner Halı yetkilileriyle görüşmek istiyorsanız sitemizde bulunan iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Kaliteli ve ucuz cami halısı, Yüner Halı tarafından sizlere sunulacaktır.

Bu sayfayı paylaş: