Bayburt Cami Halısı

Karadeniz ile doğu illeri arasında bir köprü gibidir Bayburt. Karadeniz’in yeşili, Doğunun sert kışları bu ilin temel özellikleri halini almıştır. Yüksek dağlar, muhteşem manzaralar ve onlarca gezilecek yer vardır Bayburt’ta. Bayburt camileri ise ayrı bir güzellik ve değer katar ilimize. Ulu Cami, Şingah Cami, Yakutiye Cami, Damat Ali Efendi Cami, Velişaban Cami ve Tuzcuzade Cami bu güzel ibadethanelerden bazılarıdır. Cami halıları Bayburt ili denilince işte bu camiler içerisinde en güzel şekliyle görülebilecektir. Yüner Halı olarak hizmet verdiğimiz ilimizde Bayburt cami halısı montajını da ücretsiz yaptığımızı bilmenizi isteriz.

Bayburt Cami Halısı Modelleri

Soğuk ve sert iklimiyle bilinen Bayburt ilimiz, yazları da oldukça nemli bir hava yapısına sahiptir. Bu nedenle ilimizde üretilen tüm malzemelerde olduğu gibi Bayburt cami halısı üretiminde de bunlara dikkat edilmelidir. Bu nedenle modeller ve cami halısı hammaddesi Bayburt’a göre imal edilmekte olup sizlerin seçimlerinde de buna dikkat etmeniz gerekir. Bu sektöre yıllarını vermiş olan Yüner Halı olarak, sizlere tavsiyemiz bu iklime sahip illerde yün cami halısı modelleri arasından tercih yapmanızdır. Sağlığınız ve konforunuz açısından önemli olan bu seçimi gelin biraz açalım.

Bayburt Yün Cami Halısı ile Buluşuyor

Bayburt ilimizin soğuk ve nemli yapısının cami halılarında yüne yönelmeyi gerektirdiğini söylemiştir. Çünkü yün cami halıları ısı yalıtkanlığı açısından çok iyi sonuçlar vermektedir. Yazın serin kışın ise sıcak tutma özelliğine sahip olan yünler, doğal özellikleri sayesinde sesi de iletmezler. Bununla birlikte konfor ve sağlık yönünden, yünler bizler doğanın bir harikası olarak bu güzellikleri de sunmaktadır.

Ayrıca Yüner Halı tarafından üretilen Bayburt cami halıları, güve yemez, alev almaz ve anti bakteriyel özelliklere de sahiptir. Bu muhteşem ve ayırt edici özellikleri sayesinde, uzun yıllar boyunca diz izi çıkmadan, görüntüsü bozulmadan ve yıpranmadan ürünlerimizi kullanabilirsiniz.

Bayburt Cami Halısı Fiyatları

Yüner Halı, cami halısı fiyatları açısından da her zaman sizlerin yanında olmaya devam etmektedir. Kaliteyi uygun fiyatlarla almak istiyorsanız, doğal yünlerle imal edilen halılarımızı tercih etmelisiniz. Bayburt ili ve ilçelerinde ücretsiz keşif ve montaj hizmetimiz bulunmakta olup, uygun fiyatlı cami halıları için bizi arayabilirsiniz. Demirözü Cami Halısı, Aydıntepe Cami Halısı ve Merkez Cami Halısı istiyorsanız lütfen bizi arayınız. Bayburt Cami Halısı Yüner’den sorulur ve hiç düşünmeden yine Yüner Halı’dan alınır.

Bu sayfayı paylaş: