Tekstil endüstrisinin kalbinin attığı Uşak cami halısıaçısından tercihini Yüner Halı’dan yana kullandı. Artık Uşak’ta bize sormadan cami halısı alınmıyor. Özellikle Şükrühaniye Cami içerisinde bulunan muhteşem Uşak Cami Halısımodellerimiz halkımızın dikkatini çekti. Sizler de el emeği göz nuru cami halıları ile karşılaşmak istiyorsanız buraya uğrayabilirsiniz.

Yüner Halı Efsanesi

Yüner Halı 70 yıla Merdiven dayamış, dededen toruna ulaşan bir efsanedir. İlk günkü heyecan ve gayret ile teknolojik gelişmeleri harmanlamış, cami halısıendüstrisine ayrı bir soluk getirmiştir. Özellikle yün cami halısıalanında yatırımlarını her geçen gün arttırmaktadır. Bunun yanında gelen talepler doğrultusunda akrilik cami halısıüretiminde de çok önemli aşamalar kaydedilmektedir. Kısaca her çeşit Uşak Cami Halısıtalepleriniz karşısında kısa sürede hazır ve nazır olarak yanınızdadır.

Cami Halısı Fiyatları

Uşak Cami Halısı fiyatlarıkonusunda içiniz ve gönlünüz rahat olsun. En uygun cami halısı fiyatlarıiçin arayın, size bilgi verelim. Yılların tecrübesi ile kaliteden taviz vermeyen Yüner Halı, en uygun ve kaliteli cami halısıüretme konusunda uzmandır. Bu konuda yapılacak hesaplamalar özellikle halının yün mü akrilik mi olacağına göre değişkenlik gösterecektir. Cami halısıboyutları da önemli bir etken olacağından sizlere en net bilgiyi ücretsiz keşif sonrasında verebiliriz. Size bir telefon mesafesindeyiz. Ön bilgi ve ücretsiz keşif imkânı için bizi ararsanız en kısa sürede talepleriniz yerine getirilecektir. Yüner Cami Halısı kalitesiyle tanışmak için geç kalmayın…

 

Bu sayfayı paylaş: