Karadeniz’in şirin illerinden biri olan Karabük, misafirperver halkı ile de bilinmektedir. Pek çok medeniyet Karabük’te yerleşmiş ve çok çeşitli tarihi eserler bırakmışlardır. Burada yerleşmiş en son medeniyetler olan Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluklarından kalma İslami yapılar yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. İlimizde bulunan Köprülü Mehmet Paşa Camii,Ulu Camii ve Dedeoğlu Camiimuhteşem mimarileri ile tarihi ve emsalsiz yapılardır. Karabük cami halıları ise bu camilere yakışan doku, desen, renk ve kalitede olmalı, öyle değil mi?

Kalite, Emek İster…

Her işte olduğu gibi cami halısı da emek ve tecrübe ile birlikte kaliteli olur, göz alır ve gönüllere girer. Karabük cami halısı satan firmalar arasında bu özellikleri ve daha fazlasını bünyesinde barındıran Yüner Halı üretimlerine devam ediyor. Bir asra yaklaşan geçmişiyle cami halısı sektörünün lideri olan Yüner Halı ile emek, tecrübe ve kaliteyi en uygun fiyata alabilirsiniz. Karabük cami halıları arasında en çok dikkat çekenleri yün cami halısı çeşitleridir. Bu nedenle de pek çok camide yün Karabük cami halısı görülebilmektedir. Akrilik cami halıları ise biraz daha uygun fiyatlı cami halısı arayanlar tarafından talep edilmektedir.

Karabük ve yakın bazı illerimizde bulunan bazı camilerde Yüner Halı kalitesini yerinde görebilirsiniz. Bunun için referanslarımız bölümünü (http://yunercamihalisi.com/referanslarimiz-yun-cami-halisi-fiyatlari-akrilik-cami-halisi-cami-hali-desenleri/) inceleyebilirsiniz. Biz yılların getirdiği tecrübemizle sizlere ücretsiz keşif ve danışmanlık hizmeti sunabiliriz. Tercihleriniz doğrultusunda kaliteli ve cami halısı fiyatları açısından tatmin edici ürünleri ayağınıza kadar getiririz.

 

Bu sayfayı paylaş: